Nieuws/acties

Klantervaringen

Montage

Bedrijfsinformatie

Contact

Heeft u vragen? Bel ons!

 

> Veiligheids raamfolie

Kenmerken Veiligheid

Inbraakvertragend

Geen losse scherven

Voorkomt letsel

Normering: EN12600

Veiligheidsglas

Maak van uw glas een veiligheidsschild met veiligheidsfolie!

 

Veiligheids- of inbraakfolie houdt gebroken glas bijeen, hierdoor is de folie ook geschikt als een doorvalbeveiliging (denk aan scholen of de eisen van GGD).

 

Veiligheidsfolie bestaat uit verschillende folielagen met een extreem taaie lijmsoort. Hierdoor ontstaat een verzuiging met het glas en een bijna ondoorlaatbare glazen barrière. Het geeft glas een grotere sterkte waardoor het bij uitgeoefende druk minder snel zal doorbreken of versplinteren.

De folie geldt dus bijvoorbeeld als een doorvalbeveiliging,

of als een inbraakfolie.

 

Veiligheidsfolie vergroot de veiligheid in de omgeving van ruiten. Bij explosie of vandalisme voorkomt de glasfilm schade en letsel die rondvliegende scherven kunnen veroorzaken. Bovendien heeft de folie een brand-vertragende werking.

 

Door zijn sterkte en bindend vermogen is veiligheidsfolie ook te gebruiken als inbraakfolie. Oudere gebouwen zijn vaak nog uitgerust met vier millimeter enkelvoudige beglazing. Deze geven bij breuk uiteraard geen enkele bescherming. In geval van doorval of breuk kunnen zware tot zelfs dodelijke verwondingen worden opgelopen, daarom is doorvalbeveiliging van groot belang!

 

Veiligheidsfolie | Doorvalbeveiliging

Deze veiligheidsfolie is speciaal ontwikkeld ter voorkoming van vallen door het glas (doorvalbeveiliging).

Deze folie beschermt o.a. kinderen tegen glasscherven, sneden, en andere vervelende wonden, welke kunnen ontstaan bij glasbreuk. Lees meer over doorvalbeveiliging folie..

 

Veiligheidsfolie | Inbraakfolie

Inbraakfolie heeft, zoals de naam al doet vermoeden, de functie inbrekers buiten de deur te houden! Gemiddeld heeft een inbreker 30 seconden nodig om binnen te komen. Door de Anti inbraakfolie wordt het de inbreker lastig gemaakt om door het glas heen te komen. Lees meer over inbraakfolie..

 

Veiligheidsfolie | Explosie

Explosiewerende folie wordt vooral toegepast op de industriële markt. Te denken valt aan bedrijven die zich bezighouden met petrochemische- of vuurgevaarlijke activiteiten.

Explosiewerende folie is ontwikkeld om de werknemers te beschermen tegen rondvliegend glas. Lees meer over explosiefolie..

 

Veiligheidsfolie | Voedingsindustrie

Veiligheid staat hoog in het vaandel van de voedingsindustrie. Er worden hoge eisen gesteld aan een veilige werkomgeving. Het is dan ook van essentieel belang dat glasbreuk geen sporen achterlaat in het voedingsproduct. Lees meer..

 

> Doorvalbeveiliging folie

> Inbraakfolie

> Explosiefolie

> Voedingsindustrie

Heeft u vragen? Bel ons!

 

Raamfolie concurrent

Raamfolie concurrent is al 25 jaar dé specialist op het gebied van raamfolie.

 

Heeft u een tip of een klacht?

Meldt u dit a.u.b. via ;

 

info@raamfolieconcurrent.nl

 

Neem contact op

Raamfolieconcurrent.nl

Noordschans 36

4791 RH Klundert

T: 085 - 201 96 65

info@raamfolieconcurrent.nl

www.raamfolieconcurrent.nl

© 2014 Raamfolieconcurrent.nl